livsstilsförändring på 12 veckor

weight
trainer

Weight Trainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med andra och blir coachad av en personlig tränare

kom i form på bara 12 veckor. Vi hjälper dig hela vägen.

Din personliga tränare: Anette

Weight Trainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med andra deltagare i en liten grupp. Träningen vägleds av vår duktiga coach Anette som hjälper dig på bästa sätt utifrån dina förutsättningar. Vi lovar att det bli mycket pepp, skratt och energi!

Weight Trainers fyra delar – Tänk, Njut, Ät, Träna – utgör ramen för strategin som du och din coach lägger upp. Det är just de fyra delarna tillsammans med din personliga tränare som gör Weight Trainer unikt.

Under Weight Trainer-programmet träffar du din coach regelbundet, tränar i en mindre grupp med andra deltagare två gånger i veckan. Vi hjälper dig att skapa förutsättningar för att behålla din nya livsstil i framtiden genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor.

DÄRFÖR SKA DU TESTA WEIGHT TRAINER:

2 pass per vecka i PT-grupp

24 träningstillfällen med din PT-grupp

8 föreläsningar/Coachträffar

Enskilda samtal med din PT

Kost- och träningsfeedback

Hälso- och kroppsanalys 

Träna så mycket gym & gruppträning du vill i 12mån

}

STARTDATUM: 31/10

Ta första steget

Ansök om din plats
redan idag!

Kul att du vill ta första steget till att komma igång! Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort med mer information. Du förbinder dig inte till någonting genom att anmäla ditt intresse.

Eller besök oss på:
Karbingatan 2
231 66 Trelleborg