viktminskning på 30 dagar

weight
trainer

Weight Trainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med andra och blir coachad av en personlig tränare.

“Gruppen är viktig, vi peppar varandra och vi har väldigt roligt tillsammans! Träningen är också väldigt rolig och jag tycker det är viktigt att vi tränar i små grupper och att vi får bra instruktioner som hjälper mig utvecklas. Weight Trainer-gruppen hjälper mig även att bibehålla mina nya sunda vanor som gör att jag känner mig både starkare och piggare”
- LOTTA

“Det här är absolut det bästa jag gjort”
- ANKI

kom i form på bara 30 dagar. Vi hjälper dig hela vägen.

Weight Trainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med andra deltagare i en liten grupp. Träningen vägleds av våra duktiga coacher som hjälper dig på bästa sätt utifrån dina förutsättningar. Vi lovar att det bli mycket pepp, skratt och energi!

Weight Trainers fyra delar – Tänk, Njut, Ät, Träna – utgör ramen för strategin som du och din coach lägger upp. Det är just de fyra delarna tillsammans med din personliga tränare som gör Weight Trainer unikt.

Under Weight Trainer-programmet träffar du din coach regelbundet, tränar i en mindre grupp med andra deltagare en gång i veckan. Vi hjälper dig att skapa förutsättningar för att behålla din nya livsstil i framtiden genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor.

DÄRFÖR SKA DU TESTA WEIGHT TRAINER:

30 dagars upplägg

1 pass per vecka i PT-grupp

Enskilda samtal med din PT

Kost- och träningsfeedback

Hälso- och kroppsanalys 

Tillgång till obegränsad träning i gymmet och på våra pass

Ta första steget

Ansök om din plats
redan idag!

Kul att du vill ta första steget till att komma igång! Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort med mer information. Du förbinder dig inte till någonting genom att anmäla ditt intresse.

Eller besök oss på:
Trotzgatan 2E 2tr
791 30 FALUN