viktminskning på 12 veckor

weight
trainer

Det är här inte ett viktprogram som alla andra. WeightTrainer fungerar! Vi har hjälpt tusentals personer att gå ned i vikt och nå sina mål.

kom i form på bara 12 veckor. Vi hjälper dig hela vägen.

WeightTrainer är ett unikt viktminskningsprogram där du får en kombination av rolig och varierad träning, effektiv kost, coachning av specialutbildade personliga tränare, mental träning och kunskap om hur du kan bibehålla din nya livsstil även efter programmet.

Du kommer inte vara ensam, vi hjälper dig varje steg på vägen. I varje WeightTrainer-program tränar du tillsammans med andra i en mindre grupp. Träningen anpassas alltid efter dina förutsättningar och du behöver inte ha några förkunskaper. Vi lovar att det bli mycket pepp, skratt och energi!

Under programmet får du löpande coachning och pepp av din WeightTrainer- coach och vi hjälper dig även med förslag på bra kost och goda, enkla och nyttiga recept.

DÄRFÖR SKA DU TESTA WEIGHT TRAINER:

2 pass per vecka i PT-grupp

Totalt 24 träningstillfällen med din grupp

8 föreläsningar/Coachträffar

Enskilda samtal med din PT

Kost- och träningsfeedback

Hälso- och kroppsanalys

Medlemskap i 12 veckor hos oss ingår i priset

Ta första steget!

 

Kul att du vill ta första steget till att komma igång! Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig med mer information. Du förbinder dig inte till något genom att anmäla ditt intresse.

Eller besök oss på:
Storgatan 23
272 31 Simrishamn