viktminskning på 12 veckor

weight
trainer

Det är här inte ett viktprogram som alla andra. WeightTrainer fungerar! Vi har hjälpt tusentals personer att gå ned i vikt och nå sina mål.

kom i form på bara 12 veckor. Vi hjälper dig hela vägen.

WeightTrainer är ett unikt viktminskningsprogram där du får en kombination av rolig och varierad träning, effektiv kost, coachning av specialutbildade personliga tränare, mental träning och kunskap om hur du kan bibehålla din nya livsstil även efter programmet.

Du kommer inte vara ensam, vi hjälper dig varje steg på vägen. I varje WeightTrainer-program tränar du tillsammans med andra i en mindre grupp. Träningen anpassas alltid efter dina förutsättningar och du behöver inte ha några förkunskaper. Vi lovar att det bli mycket pepp, skratt och energi!

Under programmet får du löpande coachning och pepp av din WeightTrainer- coach och vi hjälper dig även med förslag på bra kost och goda, enkla och nyttiga recept.

DÄRFÖR SKA DU TESTA WEIGHT TRAINER:

2 pass per vecka i PT-grupp

Totalt 24 träningstillfällen med din grupp

8 föreläsningar/Coachträffar

12st FUSION Team Training pass

Egen kostplan

Hälso- och kroppsanalys 

Medlemskap i 12 veckor hos oss ingår i priset

Ta första steget!

 

Kul att du vill ta första steget till att komma igång! Fyll i dina uppgifternedan så kontakar vi dig med mer information. Du förbinder dig inte till något genom att anmäla ditt intresse.

Eller besök oss på:
Mölndalsvägen 91
412 63 Göteborg