viktminskning på 1 månad

weight
trainer

Vill du gå ner 5-10kg inför sommaren?
Oroa dig inte! Med träning och kost så
hjälper vi dig att nå dit!

kom i form på bara 1 månad. Vi hjälper dig hela vägen.

Weight Trainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med andra deltagare i en liten grupp. Träningen vägleds av våra duktiga coacher som hjälper dig på bästa sätt utifrån dina förutsättningar. Vi lovar att det bli mycket pepp, skratt och energi!

Weight Trainers fyra delar – Tänk, Njut, Ät, Träna – utgör ramen för strategin som du och din coach lägger upp. Det är just de fyra delarna tillsammans med din personliga tränare som gör Weight Trainer unikt.

Under Weight Trainer-programmet träffar du din coach regelbundet, tränar i en mindre grupp med andra deltagare två gånger i veckan. Vi hjälper dig att skapa förutsättningar för att behålla din nya livsstil i framtiden genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor.

DÄRFÖR SKA DU TESTA WEIGHT TRAINER:

2 Weight Trainer pass per vecka i PT-grupp

1 Fusion Team Training pass i veckan med PT-grupp

3 Workshops fyllda med kunskap

Individuella möten och egen kostplan

Tillgång till eget kostprogram i app

Fri tillgång till gymmet

Mental träning

Portal proppad med hjälpmedel

Hjälp av otroligt erfaret team

Ta första steget

Ansök om din plats
redan idag!

Kul att du vill ta första steget till att komma igång! Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontakar vi dig inom kort med mer information. Du förbinder dig inte till någonting genom att anmäla ditt intresse.

Eller besök oss på:
Mölndalsvägen 91
412 63 Göteborg