Gå ner i vikt och kom i form i höst

Säkra din plats till vårt populära koncept WeightTrainer redan nu så hjälper vi dig att komma i riktigt bra form under hösten.

 

Vi hjälper hundratals personer i Borlänge varje år

Det här är inte ett viktprogram som alla andra. WeightTrainer fungerar! Vi har hjälpt hundratals personer att gå ned i vikt och nå sina mål i Borlänge.

WeightTrainer är ett unikt viktprogram som under de senaste 15 åren utvecklats av experter inom träning, psykologi och nutrition. Hemligheten är en vetenskapligt grundad metod som kombinerar kul träning och nyttig kost med att aktivt arbeta med att skapa nya positiva vanor. Under hela programmet följer en specialutbildad coach dig vars enda uppgift är att se till att du trivs och att du når dina mål.

Ta steget redan idag och anmäl ditt intresse. Följ programmet och vi kan garantera att du kommer få otroliga resultat!

Därför ska du testa WeightTrainer:

Hundratals nöjda kunder i Borlänge

Framtaget av experter

Långsiktigt resultat – behåll din målvikt

Följ programmet och du får garanterat resultat

Perfekt under hösten

“Med åldern så är det lätt att man blir stel men detta har hjälpt mig enormt mycket. All hjälp och stöttning man får gör att det blir både lätt och roligt att kämpa på”

STEFAN

“Jag började känna mig dålig i kroppen och ville göra förändring. Nu mår jag mycket bättre! Det bästa är energin och stöttningen man får av coacherna”

SUSANNE

DINA COACHER:

MADDE

JOHANNA

Ta första steget!

Kul att du vill ta första steget till att komma igång! Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig med mer information. Du förbinder dig inte till något genom att anmäla ditt intresse.

Eller slå oss en signal:
073 421 87 25