Gå ner i vikt och kom i form i höst

Säkra din plats till vårt populära koncept WeightTrainer redan nu så hjälper vi dig att komma i riktigt bra form efter sommaren.

 

Vi hjälper hundratals personer i Borlänge varje år

Det här är inte ett viktprogram som alla andra. WeightTrainer fungerar! Vi har hjälpt hundratals personer att gå ned i vikt och nå sina mål i Borlänge.

WeightTrainer är ett unikt viktprogram som under de senaste 15 åren utvecklats av experter inom träning, psykologi och nutrition. Hemligheten är en vetenskapligt grundad metod som kombinerar kul träning och nyttig kost med att aktivt arbeta med att skapa nya positiva vanor. Under hela programmet följer en specialutbildad coach dig vars enda uppgift är att se till att du trivs och att du når dina mål.

Ta steget redan idag och anmäl ditt intresse. Följ programmet och vi kan garantera att du kommer få otroliga resultat!

Därför ska du testa WeightTrainer:

Hundratals nöjda kunder i Borlänge

Framtaget av experter

Långsiktigt resultat – behåll din målvikt

Följ programmet och du får garanterat resultat

Perfekt efter sommaren

Jag har gått ner 22kg på 12 veckor. Det bästa med Weight Trainer är all stöttning man får. Det blev både enkelt och roligt!”

MARTIN

“Det bästa med Weight Trainer har varit resultatet jag fått. Jag gick ner 12.5kg och känner mig mycket piggare och gladare”

VERONICA

“Jag gick ner 20kg och hittade nya träningskompisar. Det bästa med Weight Trainer är den familjära stämningen där alla stöttar varandra”

MICKE

“Jag gick ner cirka 9kg vilket har lett till att jag orkar mycket mer i vardagen. Känner mig även mindre stressad och väldigt mycket gladare”

JOHANNA

DINA COACHER:

MADDE

JOHANNA

Ta första steget!

Kul att du vill ta första steget till att komma igång! Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig med mer information. Du förbinder dig inte till något genom att anmäla ditt intresse.

Eller slå oss en signal:
073 421 87 25