WEIGHT TRAINER

Kom i form inför sommaren på ett roligt och hållbart sätt

 

KOM I FORM
INFÖR SOMMAREN SNABBT OCH SÄKERT

Det här är inte ett viktprogram som alla andra. WeightTrainer fungerar! Vi har hjälpt tusentals personer att gå ned i vikt och nå sina mål.

WeightTrainer är ett unikt viktprogram som under de senaste 15 åren utvecklats av experter inom träning, psykologi och nutrition. Det som skiljer WeightTrainer med många andra viktprogram är att det är utformat för att ge dig både snabba resultat och att du samtidigt ska behålla din nya vikt hela livet ut!

Hemligheten är en vetenskapligt grundad metod som kombinerar kul träning och nyttig kost med att aktivt arbeta med att skapa nya positiva vanor. Under hela programmet följer en specialutbildad coach dig vars enda uppgift är att se till att du trivs och att du når dina mål.

Träningen anpassas alltid efter dina förutsättningar och du behöver inte ha några förkunskaper. Vi lovar att det bli mycket pepp, skratt och energi! Följ programmet och vi kan garantera att du kommer få superfina resultat inför sommaren!

 

Därför ska du testa WeightTrainer:

1000-tals nöjda kunder

Framtaget av experter

Långsiktigt resultat – behåll din målvikt

$

Följ programmet och du får garanterat resultat

Perfekt inför sommaren

“Jag tappade 14 kilo tack vare WeightTrainer och det har förändrat mitt liv. Jag känner mig piggare, starkare och har en självkänsla som är bättre än någonsin”

- SUSANNE

Ta första steget!

Kul att du vill ta första steget till att komma igång! Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig med mer information. Du förbinder dig inte till något genom att anmäla ditt intresse.

Mer information:
www.traningsklubben.se

Besök oss gärna på:
Träningsvägen 1
Stockholm