viktminskning på 12 veckor

weight
trainer

WeightTrainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med andra och blir vägledd av din personliga Coach.

ett unikt koncept som kombinerar träning, coachning & kost

WeightTrainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med andra deltagare i en liten grupp. Träningen vägleds av våra duktiga coacher som hjälper dig på bästa sätt utifrån dina förutsättningar. Vi lovar att det bli mycket pepp, skratt och energi!

WeightTrainers fyra delar – Tänk, Njut, Ät, Träna – utgör ramen för strategin som du och din coach lägger upp. Det är just de fyra delarna tillsammans med din personliga coach som gör WeightTrainer unikt.

Under WeightTrainer-programmet träffar du din coach regelbundet och tränar i en mindre grupp varje vecka. Vi hjälper dig att skapa förutsättningar för att behålla din nya livsstil i framtiden genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor.

Därför ska du testa WeightTrainer:

3 pass per vecka – valfri dag och tid

Välj om du vill köra inne eller ute

1 pass per vecka i din Small-Group

8 inspirationsträffar för bästa resultat

Kroppsanalys vid 4 tillfällen

Feedback på din kost med uppföljning

Kokbok med lättare recept och menyförslag

Ta första steget

Ansök om din plats
redan idag!

Kul att du vill ta första steget till att komma igång! Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontakar vi dig inom kort med mer information. Du förbinder dig inte till någonting genom att anmäla ditt intresse.

Varmt välkomna till oss önskar dina coacher på Total Wellness!

Eller besök oss på:
Hyllie Boulevard 11A
215 32 Malmö