Gå ner i vikt och kom i form i höst

Säkra din plats till vårt populära koncept WeightTrainer redan nu så hjälper vi dig att komma i riktigt bra form efter sommaren.

Vi hjälper tusentals kunder varje år

Det här är inte ett viktprogram som alla andra. WeightTrainer fungerar! Vi har hjälpt tusentals personer att gå ned i vikt och nå sina mål.

WeightTrainer är ett unikt viktprogram som under de senaste 15 åren utvecklats av experter inom träning, psykologi och nutrition. Hemligheten är en vetenskapligt grundad metod som kombinerar kul träning och nyttig kost med att aktivt arbeta med att skapa nya positiva vanor. Under hela programmet följer en specialutbildad coach dig vars enda uppgift är att se till att du trivs och att du når dina mål.

Ta steget redan idag och anmäl ditt intresse. Följ programmet och vi kan garantera att du kommer få otroliga resultat!

Därför ska du testa WeightTrainer:

Tusentals nöjda kunder

Framtaget av experter

Långsiktigt resultat – behåll din målvikt

Följ programmet och du får garanterat resultat

Ansök nu och kom i form under hösten

“När jag började träna blev jag välkomnad och sedd. Det är en fin atmosfär, hjälpsam personal och grymt bra träning. Jag trivdes direkt. Efter jag fått min son och andra utmaningar som kom med det, mådde jag inte bra och kände mig vilsen. Jag behövde hjälp för hitta sunda levnadsvanor och få en balans i livet.

Jag har blivit fysiskt och mentalt starkare och nu är jag mer medveten om kosten. Jag mår jättebra idag och är glad att jag valde Total Wellness”

CHARLOTTE

“Efter att ha försökt gå ner i vikt med andra aktörer så har jag äntligen hittat rätt. Jag var sambo-fet med högt blodtryck och dåligt kolesterol. Idag sitter mina kläder bra, jag har slutat ta mediciner och mina kläder sitter äntligen bra igen. Min läkare är så nöjd!

Total Wellness är litet och personligt vilket jag älskar. Det viktigaste med hela den här resan är att jag mår så avsevärt mycket bättre och jag rekommenderar alla som behöver hjälp att ansöka”

ELISABETH

Ta första steget!

Kul att du vill ta första steget till att komma igång! Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig med mer information. Du förbinder dig inte till något genom att anmäla ditt intresse.

Kontakt:
Totalwellness.se
0707-250763

Eller besök oss på:
Hyllie Boulevard 11A
215 32 Malmö