viktminskning på 12 veckor

weight
trainer

Weight Trainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med andra och blir coachad av en personlig tränare

Begränsat antal platser. Anmäl ditt intresse redan idag.

ett unikt koncept som kombinerar träning, coachning & kost

Weight Trainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med andra deltagare i en liten grupp. Träningen vägleds av våra duktiga coacher som hjälper dig på bästa sätt utifrån dina förutsättningar. Vi lovar att det bli mycket pepp, skratt och energi!

Weight Trainers fyra delar – Tänk, Njut, Ät, Träna – utgör ramen för strategin som du och din coach lägger upp. Det är just de fyra delarna tillsammans med din personliga tränare som gör Weight Trainer unikt.

Under Weight Trainer-programmet träffar du din coach regelbundet och tränar i en mindre grupp med andra deltagare två gånger i veckan. Vi hjälper dig att skapa förutsättningar för att behålla din nya livsstil i framtiden genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor.

DÄRFÖR SKA DU TESTA WEIGHT TRAINER:

2 pass per vecka i PT-grupp

24 tillfällen med din PT-grupp

6 föreläsningar/Coachträffar

Enskilda samtal med din PT

Kost- och träningsfeedback

Access till kundportal och digital kokbok

Kroppsanalys med Inbody

Fri träning på gymmet under hela programmet

Ta första steget

Ansök om din plats
redan idag!

Kul att du vill ta första steget till att komma igång! Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontakar vi dig inom kort med mer information. Du förbinder dig inte till någonting genom att anmäla ditt intresse.

Tel: 042-16 40 60
receptionen@studioaktiverum.se
www.studioaktiverum.se

Besök oss gärna på:
Studio Aktiverum 
Södra Tvärgången 3
254 52 Helsingborg