Gå ner i vikt och kom i form efter sommaren

Säkra din plats till vårt populära program WeightTrainer redan nu så hjälper vi dig att komma i riktigt bra form med start i augusti.

 

Gör din viktresa hos oss du också

Det här är inte ett viktprogram som alla andra. WeightTrainer fungerar! Vi har hjälpt hundratals personer att gå ned i vikt och nå sina mål i Eskilstuna.

WeightTrainer är ett unikt viktprogram som under de senaste 15 åren utvecklats av experter inom träning, psykologi och nutrition. Hemligheten är en vetenskapligt grundad metod som kombinerar kul träning och nyttig kost med att aktivt arbeta med att skapa nya positiva vanor. Under hela programmet följer en specialutbildad coach dig vars enda uppgift är att se till att du trivs och att du når dina mål.

Ta steget redan idag och anmäl ditt intresse. Följ programmet och vi kan garantera att du kommer få otroliga resultat!

Därför ska du testa WeightTrainer:

Hundratals nöjda kunder i Eskilstuna

Framtaget av experter

Långsiktigt resultat – behåll din målvikt

Följ programmet och du får garanterat resultat

“Det här var min sista chans. Jag har provat ALLT”

CARINA 57 ÅR (-35 KG)

CARINA FÖRE

CARINA EFTER

“Tidigare har jag har försökt träna och gå ner i vikt, men det har inte gått så bra. Den största överraskningen med WeightTrainer är träningen. Jag har blivit mycket starkare och kroppen känns bättre.

Det bästa var stödet att göra hela resan. Jag mår mycket bättre!”

LENA 52 ÅR (-15 KG)

LENA FÖRE

LENA EFTER

Det bästa med Weighttrainer var Helheten:  få bra stöd i processen, bra träning och tryggheten med gruppen. Ovärderligt!

ÅSA 51 ÅR (-20 KG)

ÅSA FÖRE

ÅSA EFTER

Ta första steget!

Kul att du vill ta första steget till att komma igång! Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig med mer information. Du förbinder dig inte till något genom att anmäla ditt intresse.

Kontakt:
info@munktell-traninghalsa.se
016 – 13 59 90

Eller besök oss på:
Verkstadsgatan 2
633 61 Eskilstuna