Hitta din vikt
med Full fart i

30 DAGAR

Öppningserbjudande!

De 100 första bjuder vi på nyttig och god mat till ett värde av 1300 kr! Med FULL FART får du coachning, roliga och effektiva träningspass och hjälp med din kost.

Begränsat antal platser. Anmäl ditt intresse redan idag.

Kör full fart i 30 dagar. Du får hjälp med träningen och vi bjuder på maten!

Det här är programmet för dig som vill gå ner dina extra kilon samtidigt som du på ett kul sätt kommer igång med din träning. Med vårt koncept FULL FART i 30 DAGAR tränar du med en personlig tränare tillsammans med andra i en mindre grupp. Vi ger dig ett upplägg med roliga och effektiva träningspass och färdig träningsmat och tips på hur du kan hålla en sund livsstil. Låt dig inspireras och peppas av oss! Vi coachar dig på resan mot dina mål!

ÖPPNINGSERBJUDANDE!
Vi bjuder de 100 första som testar programmet och som blir medlemmar på 20 st Foodbox (värde 1300 kr) och startavgiften (värde 700 kr)!

DÄRFÖR SKA DU VÄLJA FULL FART i 30 DAGAR:

2-3 pass/vecka med PT i en liten grupp

Vi bjuder på 20 st Foodbox

Du får en coach som hjälper dig med din träning

Rolig och effektiv träning

Det är en bra kombination av träning och kost

Gå ner dina “extrakilon”

Du kommer må bättre

ät rätt och kom snabbare i mål

Visste du att det är lika viktigt vad du äter som hur du tränar? Vi vet samtidigt att många saknar tid och kunskap för att kunna äta rätt. Under FULL FART 30 DAGAR hjälper vi dig med detta genom “Foodbox”!

Foodbox är god, nyttig och färdiglagad träningsmat som du äter hemma eller direkt i anslutning till din träning hos oss. Foodbox innehåller en bra balans av protein, långsamma kolhydrater och naturliga fetter. På bara 7 minuter värmer du din mat. Perfekt som matlåda när du vill både träna, må och äta bra!

Full fart i

30 DAGAR

Ansök om din plats
redan idag!

Kul att du vill ta första steget till att komma igång! Fyll i dina uppgifter nedan så kontakar vi dig inom kort. Du förbinder dig inte till något genom att anmäla ditt intresse.

Mer information:
www.klubbmilon.se