Viktminskning som fungerar

FOR ME

Vetenskapligt grundat program för viktnedgång där vi hjälper dig göra en positiv livsstilsförändring.

vi gör det enklare
att lyckas

Kanske är det första gången du bestämt dig för att gå ned i vikt eller komma igång med sundare vanor. Kanske har du försökt tidigare. Oavsett så vågar vi påstå att FOR ME ger dig förutsättningarna att verkligen lyckas nå ditt mål.

Vi hjälper dig att skapa förutsättningar för att behålla din nya livsstil i framtiden genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor. Och du behöver inte göra det själv – för under hela programmet coachas du löpande av en hälsokonsult.

“Jag valde ForMe för att förbättra min hälsa. Genom att justera kosten jag redan äter, Zumba-träning och stöd från coacherna så har jag gått ner i vikt och därför har min långdragna värk i fötterna försvunnit. Vet inte hur många tusenlappar jag lagt på skor och inlägg genom åren. Nu finns det istället för värk träningsglädje och ork.”
CARINA 59 ÅR (-18 KG)

CARINA FÖRE

CARINA FÖRE

CARINA EFTER:

CARINA EFTER

START INOM KORT

Ansök om din plats
redan idag!

Kul att du vill ta första steget till att komma igång! Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort. Du förbinder dig inte till någonting genom att anmäla ditt intresse.

Kontakt:
info@munktell-traninghalsa.se
016 – 13 59 90

Eller besök oss på:
Verkstadsgatan 2
633 61 Eskilstuna