STC Livsstilssprogram

Gå ned i vikt snabbt och säkert på 90 dagar

Det är här inte ett viktprogram som alla andra. Vårt program fungerar och hjälper varje år mängder av personer att gå ned i vikt och nå sina mål.

STC Livsstilsprogram bygger på ett unikt koncept som under de senaste 15 åren utvecklats av experter inom träning, psykologi och nutrition. Det som skiljer vårt program från många andra viktprogram är att det är utformat för att ge dig både snabba resultat och att du samtidigt ska behålla din nya vikt hela livet ut!

Hemligheten är en vetenskapligt grundad metod som kombinerar kul träning och nyttig kost med att aktivt arbeta med att skapa nya positiva vanor. Under hela programmet följer en specialutbildad coach dig vars enda uppgift är att se till att du trivs och att du når dina mål.

Träningen anpassas alltid efter dina förutsättningar och du behöver inte ha några förkunskaper. Vi lovar att det bli mycket pepp, skratt och energi! Följ programmet och vi kan garantera att du kommer få superfina resultat!

 

Därför ska du testa STC Livsstilsprogram:

1000-tals nöjda kunder
Framtaget av experter
Långsiktigt resultat – behåll din målvikt
Följ programmet och du får garanterat resultat

Ta första steget!

Kul att du vill ta första steget till att komma igång! Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig med mer information. Du förbinder dig inte till något genom att anmäla ditt intresse.

Navigation

Utbud

Klubbar

Magazine

STC

Om STC

Vårt ansvar

Jobba på STC

Tipsa oss

Medlem

Provträna på STC

Personlig träning

Livsstilsprogram

Friskvård

Kundservice

Frågor och svar

Puls & Träning blir STC