Full fart i

30 DAGAR

Kom i form på bara 30 dagar! Med FULL FART får du coachning, roliga och effektiva träningspass och hjälp med din kost. Vi hjälper dig att nå ditt mål.

Kör full fart i 30 dagar. Du får hjälp med både träning och kost.

Det här är programmet för dig som vill gå ner dina extra kilon samtidigt som du på ett kul sätt kommer igång med din träning. Med vårt koncept FULL FART i 30 DAGAR tränar du med en personlig tränare tillsammans med andra i en mindre grupp. Vi ger dig ett upplägg med roliga träningspass och tips på god och bra mat. Låt dig inspireras och peppas av oss! Vi coachar dig på resan mot dina mål!

DÄRFÖR SKA DU VÄLJA FULL FART i 30 DAGAR:

1 pass/vecka med PT i en liten grupp

Du får en coach som hjälper dig med din träning

Kostrådgivning för bra, nyttig och god mat

Rolig och varierad träning

Det är en bra kombination av träning och kost

Gå ner dina “extrakilon”

Du kommer må bättre

ät rätt och kom snabbare i mål

Visste du att det är lika viktigt vad du äter som hur du tränar? Vi vet samtidigt att många saknar tid och kunskap för att kunna äta rätt. I FULL FART 30 DAGAR hjälper vi dig med tips på vad som är bra mat och vad du helst ska undvika – för med en bra kost  kommer du komma i form snabbare än vad du kan ana.

Full fart i

30 DAGAR

Ansök om din plats
redan idag!

Kul att du vill ta första steget till att komma igång! Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontakar vi dig inom kort med mer information. Du förbinder dig inte till någonting genom att anmäla ditt intresse.

Kontakt:
info@traningsklubben.se

Eller besök oss på:
Träningsvägen 10
Nacka Strand