BACK TO SCHOOL
CAMP

Just nu får barn och ungdomar mellan 7-17 år möjligheten att testa på CrossFit under en dag. Vill du att ditt barn ska vara med? Ansök nu!

ett unikt tillfälle som binder samman ungdomar och träniing

Dagens barn och ungdomar hamnar i en allt mer stillasittande livsstil och tidig specialisering inom sin idrott. Detta minskar den fysiska aktiviteten – minskar spontanlek, undergräver barnets naturliga motoriska utveckling och ökar samtidigt risken för skador och fetma.

Vi kommer att genom funktionell träning boosta barnets självkänsla och ge den en positiv upplevelse av sin kropp. Vi tror att detta är ett fantastiskt sätt att skapa goda förutsättningar för en bra fysik och rutiner för att träna i en allt mindre rörlig tillvaro. En investering som barnet kommer att ha nytta av genom hela livet.

I de lägre åldrarna är träningen mer lekbetonad och fokus ligger på att lära känna sin kropp och lösa fysiska uppgifter. Träningen ger skadeförebyggande effekter samt stimulerar uppbyggnaden av barnens skelett. Ökad styrka underlättar även motorisk inlärning och skapar därmed en bättre förutsättning i all annan fysisk aktivitet eller idrott. Allt detta i en säker och välkomnande miljö där samarbete och kamratskap står i fokus.

Ta första steget

Ansök om en plats
redan idag!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort med mer information. Du förbinder dig inte till någonting genom att anmäla ett intresse.

Mer information:
www.cfnacka.com

Besök oss gärna på:
Svarvarvägen 4